Syntymäpäivien juhlasali

Syntymäpäivät ja valmistujaiset

Ravintolatilat

Eerikin sali

Tilava, yli 100 hengen antiikilla kalustettu juhlasali isommille tapahtumille, kuten häille ja merkkisyntymäpäiville.

 

Nahkurin orret

Kynttilänvalaistu kidutuskammiotila enintään 35 hengen ryhmille. 

Juhlavat syntymäpäivät

Pettu-Eerikki on erinomainen paikka syntymäpäivillemme. Keskiaikainen kidutuskammiomme on täydellinen tila pienille, intiimeille juhlille. Eerikin salissa voit pitää isommat syntymäpäivät pitkän kaavan mukaan. Voimme myös järjestää karaokea. Eerikin salissa on tilat myös yhtyeelle ja tanssilattialle.

Tarjoamme juhlavieraille paljon kehuttua paikallista kotiruokaa runsaassa noutopöydässämme tai uudistusmielisempiä ruokalajeja samaan tapaan tai lautasittain annosteltuna. Kotiruokamme on tehty aina mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista. Olemme perinteisesti leiponeet myös omat kehutut syntymäpäiväkakkumme.

Arvokkaat ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset

Juhlapalvelumme järjestää unohtumattomat ylioppilasjuhlasi. Kesäpäivänä juhlamaljat voidaan nauttia hirsirakennuksin koristetulla pihallamme Suomen lipun liehuessa taustalla. 

Tarjoamme äänentoistolaitteet juhlapuheiden pitämiseen, laadukkaan pianon musisointiin ja taatusti ainutlaatuisen miljöön. Lisäksi valmistamme ruokalistan nuorekkaampaankin makuun juhlakalun toivomusten mukaisesti.

  • Uniikit antiikilla sisustetut juhlatilat ja luonnonkaunis, rauhallinen ympäristö

  • Ravintolallamme on täydet A-oikeudet