Yritystilaisuudet ja kokoukset

Pettu-Eerikki menestyksekkäille yritysjuhlille ja kokouksille

Olemme järjestäneet yritystilaisuuksia jo kaksikymmentä vuotta. Tänä aikana olemme ehtineet viihdyttää lukuisia vieraita eri puolilta Suomea ja ympäri maailmaa. viikatemies inverted

  • Illanvietot ohjelmineen

Erilaiset hengennostatustapahtumat, sekä illanvietot ovat perinteisesti olleet osaamisalueellamme. Voimme järjestää illanvieton yhteydessä ratsastusta, musisointia tai oman ohjelmanumeron. Illanviettoa voi myös jatkaa esimerkiksi läheisessä järvisaunassa. 

  • Kokoukset

Tilamme sisältävät kokousvälineet esim. videotykin sekä laadukkaat äänentoistolaitteet. Valmistamme ruokailuun paikallisista raaka-aineista perinteisen suomalaisen menun tai modernimman menun. Suosittelemme seisovan pöydän valitsemista, sillä se on saanut kahdenkymmenen vuoden aikana erinomaisen maineen.

  • Yritysjuhlat mittatilaustyönä

Mikäli haluat täysin omanlaisesi tapahtuman ja hyödyntää siinä ainutlaatuista miljöötä, toteutamme myös mielellämme erikoisempia konsepteja. Avustamme luonnollisesti ohjelman luomisessa ja voimme ehdottaa esimerkiksi paikallsia, laadukkaita esiintyjiä tapahtumaanne. Myös karaoke on saatavilla.

Alta voitte tutustua ravintolasaleihimme.