Juhlapalvelu

Järjestämme vuosien kokemuksella arvokkaat perheen ja yrityksen juhlatilaisuudet

Perhejuhlat

Räätälöimme juuri sinunlaisesi häät, syntymäpäivät, valmistujaiset sekä tulevat kevään ylioppilasjuhlat. Voitte valita erinomaisen maineen saaneen seisovan pöytämme antimet perinteiseen tai modernimpaan makuun. Voit myös valita juhlaasi kokkimme loihtimat lautasannokset.

Keittiömme suunnittelee aina juhlan ruokalistan toivomuksienne mukaan. Olemme valmistaneet myös pelkästään kasvisruokia sisältäviä menuita.

Yhdistämme juhlaasi tilamme esittelyn. Voit tutustua käyntisi yhteydessä antiikkiin ja vaikka ostaa kiinnostusta herättävän esineen mukaasi! Ruokailun ja kahvittelun yhteydessä voit tutustua myös näyttelyymme Sortokausista vaaran vuosiin ja savupirttimuseoon. juhlapalvelun kokit

Yritystilaisuudet

Meillä voit järjestää taatusti onnistuneet yritysjuhlat, kokoukset ja tuotteiden esittelytilaisuudet. Järjestämme myös pikkujoulut.

Tarjoamme erinomaisen ruoan, kahvitarjoilun ja ainutlaatuiset puitteet. Järjestämme myös uniikkia ohjelmaa, esimerkiksi näytelmän, avanto- ja järvisaunan tai ratsastuksen muodossa. Kysy lisää kulloinkin tarjolla olevista ohjelmavaihtoehdoistamme numerosta 044 2565287 – Jorma Aukeenpää.

Tiloissamme on kokousvälineet. Yli sadan hengen Eerikin salissa on moitteeton akustiikka ja tila taipuu minkälaiseen kokous ja esittelytilaisuuteen tahansa.

YritystilaisuudetHäät ja polttarit

Syntymäpäivät ja ylioppilasjuhlatPikkujoulut