Ravintola

Me Pettu-Eerikissä teemme ruokaa rakkaudesta,
suomalaisista raaka-aineista ja perinteitä ylläpitäen


Intohimomme ruokaan huomaat ala carte annoksissamme sekä alueella erinomaisen maineen saaneessa, runsaassa seisovassa pöydässä.

Pihaamme koristaa entisajan hirsirakennukset, kuivuri ja isännän itse muotoilemat taideteokset. Juhlasalimme sisätilat on koristeltu antiikilla, tai jopa kidutusvälinein, nahkurin orsilla. Käyntinne yhteydessä voitte vapaasti tutustua kattavaan alueen historiasta kertovaan sortokausista vaaran vuosiin -näyttelyyn.

À la carte -ravintola  


Kokkimme tekevät aina ruokaa täysillä. Takaamme makuelämyksen à la carte -ravintolassamme, Katariinan Kammarissa. Tila on sisustettu tyylikkäästi kuninkaallisen sinisillä arvohuonekaluilla ja esineillä.

Teethän à la carte varauksesi etukäteen, sillä olemme aina auki ennakkoilmoituksella.

Juhlapalvelu


Tilausravintola suunnittelemme kokemuksella unohtumattomat perhejuhlat kuten, häät, syntymäpäivät polttarit ja valmistujaiset. Takaamme onnistuneet yritysjuhlat, kokoukset ja esittelytilaisuudet. Ravintolassamme on täydelliset puitteet unohtumattomalle yritystilaisuudelle ohjelmineen.

Järjestämme tilaisuuteenne musiikkia, karaokea ja saunomista järvisaunassa. Voitte tilata hevosajelun tai lähteä ruokailua ennen maastoratsastusretkelle.

Teemme elämyksestänne unohtumattoman.
   

À la carteJuhlapalveluRuokalistaehdotukset