Tutustuminen Pettu-Eerikkiin


Pettu-Eerikki tarjoaa uniikin maiseman ja ainutlaatuisen antiikilla sisustetun ravintolan Kankaanpään Venesjärvellä.

Tutustu perinteiseen ja modernimpaan, herkulliseen ruokaamme ja kotitekoiseen leipäämme. Voit ostaa antiikkia mukaasi ja tarjoamme opastetun kierroksen yhteen Pohjoismaiden laajimmista yksityisistä historiallisista kokoelmista.

Vierailu sopii suurille ryhmille, kuten bussiryhmille ja pienemmille ryhmille. Muokkaamme ohjelman toivomustenne mukaisesti.


* Ruokailu arvostetussa seisovassa pöydässämme.

Teemme teille ehdotuksen tilaisuuteenne sopivaksi menuksi ja valmistamme seisovan pöydän toivomuksienne mukaisesti. Valmistamme ruokamme alusta loppuun itse. Leipämme leivotaan oman pellon rukiista.

Ruokailu tapahtuu antiikilla sisustetussa Eerikin salissa. Pienempien (max n. 45 henkeä) ryhmien kahvitus järjestetään kynttilänvalaistussa kidutuskammiossamme.

Pettu Eerikki – Á la carte

* Opastettu kierros värikkääseen historialliseen näyttelyyn

Sortokausista vaaran vuosiin -näyttely kertoo Pohjois-Satakunnan ja koko Suomen historiasta 1880-luvulta 1950-luvulle. Näyttelyssä on laajasti esillä poliittista, sotilas- ja arkipäivän esineistöä.

* Vierailu kynttilänvalaistussa kidutuskammiossa

Kidutuskammiomme on nimensä mukaisesti sisustettu kidutusvälineillä. Mestauskirves, pihdit ja kahleet kuuluvat tilan vakiovarusteisiin.
Teemme tarjouksen toivomuksienne mukaisesta ruokailusta, tilojen esittelystä sekä muusta ohjelmasta. Voit tutustua esimerkkimenuumme täältä.

Sijaitsemme Kankaanpään Venesjärvellä, osoitteessa Venestie 481. Tervetuloa luonnonkauniille Venesjärvelle!

Jätä tarjouspyyntö:

040 5423789
tilaukset [at] pettueerikki.fi